Вести

Чучковић: Ако је све лаж, зашто Драган Ђилас не пристане на полиграф

Нова зграда Дома здравља у Обреновцу је коштала таман онолико колико је пронађено на рачуну Драгана Ђиласа у Хонгконгу, а нова школа исто колико је пронађено на његовим рачуну у Молдавији, рекао је председник Градске општине Обреновац и члан Председништва Српске напредне странке Мирослав Чучковић.

Чучковић је оценио да су подаци о рачунима Драгана Ђиласа које су медији објавили шокантни.

Чучковић је подсетио да за време Ђиласове власти у Обреновцу није било ни једне нове школе, дома здравља... а грађани су се питали шта је разлог.

Сада смо после толико година добили одговор. Нова зграда дома здравља је коштала таман онолико колико је пронађено у Хонгконгу, нова школа тачно онолико колико је пронађено у Молдавији, да не причамо о износима на Маурицијусу, то су километри аутопутева, институције које су требале да добију неки нови квалитет. Све ово што сам поменуо је изграђено у време Александра Вучића

Говорећи о Ђиласовом понашању према новинарима, Чучковић је напоменуо да су људи нервозни и арогантни када имају проблем са истином.

Зашто неко ко је привредник, ко је политичар има право да вређа новинаре. Зашто се износи новац на та места? Или је стечен нелегално, желите да избегнете порез или желите да одете по њега, а да га нико не прeпозна. Зашто Ђилас неће да иде на полиграф, ако тврди да је све то лаж.

 

 

 

Извор: ТВ Пинк