Вести

Чучковић: Од дела опозиције видимо само жељу да се на власт дође силом

Проблем са том опозицијом јесте што они немају никакав програм, њихова агенда се састоји само од рушилачких похода, рекао је за ТВ Пинк Мирослав Чучковић, члан Председништва Српске напредне странке.

Коментаришући изборе који су расписани за 2. јун, Чучковић је рекао да је добро да имамо датум нових избора, али и истакао да упркос томе, део политичке арене показује врхунску неодговорност.

"Међутим, видели сте и сами, пре само неколико недеља председник Вучић нам је управо нацртао мапу њихових активности. Први је да се устоличи на власти у Србији марионетска влада, да се одрекнемо Косова и Метохије, да раскинемо везе са Републиком Српском. Све то ми данас видимо као једну жељу, да се ван демократских процедура дође на власт силом", рекао је Чучковић.

Како каже, њихова агенда је управо оно што су показали до сада, а то је, како додаје, рушилачки поход на Скупштину града Београда, затим тражење страног протектората у Србији, као и Резолуција европског парламента која је производ њиховог рада.

 

 

 

 

Извор: ТВ Пинк