Вести

Чучковић: Важно је да победи политика мира и стабилности

Пред Србијом је изазован период током којег је важно да победи политика мира и стабилности. Само на тај начин ће економија наставити да се развија, и у Србији, и у региону, рекао је председник Градске општине Обреновац и члан Председништва Српске напредне странке Мирослав Чучковић.

Једног дана ће се Албанија дефинитивно ујединити - пушком и барутом или референдумским кутијама. Ову претећу поруку преко друштвених мрежа послао је функционер "Самоопредељења", партије Аљбина Куртија, Фидан Адеми.

Коментаришући ову изјаву, Чучковић подсећа да претходних дана слушамо и оптужбе за наводне ратне злочине, на рачун игумана манастира Високи Дечани Саве Јањића, али да видимо и притиске да се призна независност Косова.

"Због промењених глобалних околности и поремећаја у светској економији услед пандемије, видимо да је Грчка притиснута да призна независност Косова. Очигледно је да је пред нама изазован период, а у наредним месецима је важно да победи политика мира и стабилности. Трудићемо се да то буде наша обавеза, јер мир и стабилност на Балкану ће пружити могућност да се економија развија, не само у Србији, већ и у земљама региона", рекао је Чучковић.

 

 

Извор: ТВ Пинк