Вести

Данас је шести дан како Вам пишем и позивам Вас на ТВ дуел

Поштовани господине Пајтићу,

Данас је шести дан како Вам пишем и позивам Вас на ТВ дуел. Велики господине Пајтићу, варате се ако мислите да ћете игнорисањем мојих писама учинити да одустанем од свакодневних позива, исто као што се варате да ће због Вашег избегавања да о срамној Декларацији јавно полемишете са било ким, изузев са тaкозваним независним аналитичарима, који су осведочени љубитељи и поштоваоци Вашег лика и дела, учинити да грађани Војводине прихвате тај памфлет. Они то никада неће учинити.

Грађани Војводине су Вам, на величанственом митингу „Стоп разбијању Србије“, јасно ставили до знања да је Декларација за њих неприхватљива. Ви сте свесни тога и сада завучени у најдубљу рупу покушавате да се сакријете од очију јавности и ћутањем о овој теми, времену препустите да учини да грађани Војводине и Србије забораве шта Ви заправо желите да постигнете. Међутим, мораћу да Вас разочарам и да Вам поновим да ћу наставити са свакодневним позивима на ТВ дуел све док га не прихватите, а у тим позивима свакодневно ћу подсећати јавност на тај срамни докуменат и на Ваше нечасне намере.

Уместо што се кријете прихватите мој позив,  хајде да укрстимо аргументе пред очима грађана, да они јасно чују каква је заиста ситуација у Војводини и да онда грађани сами, са јасном сликом испред себе, одлуче који од наша два става јесте тај коме ће дати своју подршку. 

И шести дан заредом, ја ћу Вам поновити да сами можете изабрати и ТВ кућу и водитеља и емисију у којој би се одржао ТВ дуел. Имате могућност да одаберете и друге госте уколико се плашите да уз водитеља будемо сами у студију. Мој једини захтев је  да ме обавестите о месту и времену одржавања ТВ дуела. 

Велики господине Пајтићу, Ви сте много већи и моћнији од мене и ја Вас уверавам да се мене не морате плашити јер Ви мене и не занимате, мени је стало само до просперитета и бољитка грађана Војводине и Србије.

Са нестрпљењем очекујем Ваш одговор о прихватању позива!

                                                                                                                                                                                                                                  Нови Сад, 20. април 2013. године

                                                                                                                                                                                                                                           Градоначелник Новог Сада 

                                                                                                                                                                                                                                                        Милош Вучевић