Вести

Делегација СНС у посети Косову и Метохији


Централни промотивни скуп делегације Српске напредне странке је одржан у Грачаници, пред бројним присутним грађанима. Александар Вучић је, нагласивши да је Косово и Метохија неотуђиви саставни део Србије, том приликом истакао да није дошао да наступи са великим обећањима, која само лепо звуче, а суштински не доприносе бољем животу наших сународника на Косову и Метохији, већ са поруком да ће Српска напредна странка радити на стварном побољшању њихових услова живота : „Ми желимо да вам обезбедимо више посла, школе за  вашу децу, боље путеве, струју, и безбедне услове за нормалан и пристојан живот, какав данас немате. Држава Србија није урадила довољно  да се створе услови који омогућавају да Срби остану да живе на Косову и Метохији“.

 

Вучић је такође нагласио да је учестала и срамна пракса да новац намењен за помоћ нашим грађанима на Косову и Метохији, не стиже до њих, већ завршава у џеповима појединаца који злоупотребљавају несрећу наших људи на Косову и Метохији.

 

Делегација Српске напредне странке је позвала наше грађане у овим местима да изађу на предстојеће локалне изборе за одборнике Скупштине општине Приштина, који су заказани за 16. август 2009.године, и изаберу људе који ће заиста на конкретан и озбиљан начин радити на унапређењу живота Срба са Косова и Метохије.

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ