Вести

Ђилас обмануо јавност

Градски одбор СНС, стога, пита Драгана Ђиласа на шта је потрошено 404.950.000 евра (четиристочетиримилионадеветстопедесетхиљада евра)  новца Београђана, што је читавих 300 милиона више од онога што је самохвалисави  градоначелник саопштио јавности. Или ће нам, можда, Ђилас саопштити да приступне саобраћајнице вреде више од 300 милиона или троструко више од самог моста. Иначе, подаци о цени изградње моста, које наводи Српска напредна странка, званични су подаци Скупштине града.

Такође, Градски одбор Српске напредне странке сматра да највеће лицемерје представља изјава Драгана Ђиласа у којој говори о струци изнад политике. Човек који је згрнуо милионе евра и постао један од најбогатијих људи у Србији искључиво  захваљујући политици, дрзнуо се да друге, оне који су од њега у свему осим у згртању пара успешнији, напада и клевета.

Пошто Ђилас каже да је зарадио озбиљан новац и пре политике питамо га, да ли то мисли на продају „Ригли“ жвака за рачун двојице тајкуна, или, још боље, шта је то Ђилас озбиљно у животу урадио? Или, шта је то радио? Или, са каквим успехом је завршио факултет па некоме говори о стручности?

Градски одбор Српске напредне странке изражава уверење да ће Ђилас наћи начина да, бар једном, конкретно одговори на постављена питања, ако нигде, оно на РТС-у или Б-92, његовим личним ТВ станицама, на којима увек има могућности да одговара на нечије оптужбе, које гледаоци тих телевизија никада нису могли ни да чују.

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА
ГРАДСКИ ОДБОР БЕОГРАД