Вести

Ђорђевић: Данас можемо нешто да вам обећамо и да та обећања не буду празна

Члан Председништва СНС Зоран Ђорђевић, посетио је општину Лазаревац где је разговарао са пензионерима и истакао да су управо најстарији суграђани најзаслужнији за све што данас имамо и што је изграђено у нашој земљи.

„Највећи терет реформи био је на вама. Разумевање које сте имали,  ваше поверење у Владу РС, и Александра Вучића и у све оно што он ради, довело је до тога да ми  данас можемо да причамо о неким бољим временима. Данас можемо нешто да вам обећамо и да та обећања не буду празна“, рекао је Ђорђевић.

Ђорђевић се осврнуо на данашњи предизборни митинг СНС на Бањици, и подсетио на обраћање Александра Вучића који је рекао да ће у овој години пензије бити повећане.

„Ми желимо да вам омогућимо нормалан живот, да живите као сви грађани и да будете задовољни својим животом. Да вас млади поштују и да знају шта сте ви урадили, и да никада не забораве, да све ово што они данас имају управо јесте ваша заслуга“, истакао је Ђорђевић и додао да је задатак града Београда и Владе РС већи број домова за пензионере, домова за старе, али и више могућности да слободно време проводе на квалитетнији начин.

Ђорђевић је најавио израду пензионих картица, по узору на Сениор картице, које ће пружати одређене погодности у целој Србији и нагласио да је наша кућа Србија и да трошимо само оно што зарадимо без задуживања, као што су чинили неки пре нас.

„Две године заредом имамо суфицит, очекујемо га и у овој години. Први резултати, на почетку ове године, говоре да ће ова година бити много боља него што је била прошла. Очекујте боља времена. Зато што волимо Београд све ово радимо“, закључио је Ђорђевић.