Вести

Ђорђевић: Деца се не смеју користити у политичке сврхе

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић оценио је да је данашња насловна страна дневног листа "Данас", на којој се налази син председника Србије Александра Вучића, напад на Данила Вучића и затражио осуду јавности и надлежних државних органа, због злоупотребе деце током кампање.

"Вучићева деца не могу да живе као друга деца, она су априори крива зато што им је он отац. То је недопустиво и нико не сме да користи децу у политичке сврхе. Повезивање Данила са криминалцима је недопустиво, јер управо су криминалци ти који нападају председника, хоће да му униште и живот и породицу", рекао је Ђорђевић.

Према његовим речима, опозиција стоји иза узнемиравања Вучићевог сина, пре свих Драган Ђилас, коме је, изгледа, једини посао да смишља увреде и лажи.

"Најлакше је уходити децу и измишљати лажи. Опозиција нема квалитетне резултате, аргументе и адуте које би изнела у политичкој борби, те управо из тог разлога морају да доводе у везу Вучићевог сина са криминалцима. После вређања и понижавања жена и деце, претњи упућених на рачун Вучићеве породице, ово је био очекиван потез, само је питање шта је следеће. Морамо, као друштво, осудити и зауставити такво понашање”, закључио  је Ђорђевић.

 

Извор: Танјуг