Вести

Ђорђевић: Ђиласовци се за власт боре умоболним лажима

Члан Председништва Српске напредне странке Зоран Ђорђевић оценио је да опозиција окупљена око Драгана Ђиласа безуспешно покушава да се домогне власти и зато износи гнусне лажи на рачун председника Србије, његовог брата или сарадника попут Братислава Гашића.

Ђорђевић је рекао да су све те лажи очигледно доказ да опозиција и даље не може да преболи катастрофалне резултате на изборима и неоспорни губитак.

Како је рекао "Ђиласовци" се хватају за сламку спаса, не би ли тиме што ће износити гнусне лажи у вези са радом председника Александра Вучића и његових сарадника обманули јавност и пуком случајности добили неку функцију.

"Није им довољно што сваки дан започињу реченицом ''Вучић лажов, украо је толико и толико, кренули су да смишљају нове лажи у вези са његовим братом Андрејем, надајући се да ће макар тако успети да укаљају част Вучића и његове породице", рекао је Ђорђевић.

Поред стандарних лажи, додаје, најновија је да је председников брат постао власник ланца пекара "Хлеб и кифле" вредног два милиона евра.

"Чини се да су доживели амнезију, те се не сећају периода када је Ђилас украо 619 милиона евра, док је народ спајао крај са крајем... Тада је Ђиласу и његовим партијским истомишљеницима било супер, били су заштићени као бели медведи, те им није пало на памет да изађу у јавност и представе резултате свог рада", навео је Ђорђевић.

А како додаје, нису их представили јер није било ничега позитивног, док би за представљање онога шта су украли били потребни и месеци.

"С обзиром на то да политика председника Вучића пропагира нулту толеранцију корупције и крађе тешко је да исти ти Ђиласовци живе на начин који су живели током периода док су били на власти, те им је најлакше да се за исту боре умоболним лажима", рекао је Ђорђевић.

Ђорђевић је изразио жаљење и због њихових тврдњи да се функција добија само ако си одан и лојалан Вучићу и као пример наводе Гашића.

"Док штанцају лажи заборавили су да изнесу неоспорну истину, Гашић је као градоначелник родног Крушевца урадио бројне ствари захваљујући којим Крушевљани живе квалитетније а исто је урадио за све грађане доласком на чело Министарства одбране, а то чини и сада када је на челу БИА", рекао је Ђорђевић.

 

 

 

Извор: Танјуг