Вести

Ђорђевић: Глас за листу „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“ је глас за развој и напредак

Члан Председништва Српске напредне странке Зоран Ђорђевић разговарао је са најстаријим суграђанима на општини Палилула и том приликом поручио да је брига о најстаријима приоритет Српске напредне странке, јер су они најзаслужнији за све што је изграђено у Београду и Србији.

„Иако сте највише били погођени реформама које смо спровели, показали сте велико разумевање и ми то поштујемо. Држава и град ће се трудити да вам се, одговорним радом као и до сада, на сваки могући начин одужи. Хоћемо да вам омогућимо нормалан живот, да вам побољшамо материјални положај и створимо услове да будете задовољни својим животом. Као што је председник Александар Вучић најавио, и у овој години можете очекивати повећање пензија, које смо обезбедили из реалних извора, а не из кредита и задуживања, као што су то радили неки пре нас. Сада имамо здраву економију, а самим тим и извесно бољу будућност“, рекао је Ђорђевић.

Ђорђевић је додао да је циљ да се у нaредном периоду отвори што више клубова за пензионере и обезбеде други садржаји, како би наши најстарији суграђани на најквалитетнији начин проводили време. Држава је издвојила 204 милиона динара за субвенционисање приватних домова за старе и на тај начин смањила број оних који су тренутно на листи чекања. Такође је истакао да је у плану и израда пензионих картица, по узору на Сениор картице у Београду, које ће пензионерима пружати одређене погодности у целој Србији.

Осврнувши се на резултате које је постигла градска власт у Београду, а којих је како је рекао много, Ђорђевић је нагласио да су управо они доказ да Српска напредна странка није давала празна обећања, него је радила за своје грађане. 

„4. марта морамо првенствено да мислимо на будућност свих нас, на будућност наше деце. Дајући глас листи „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“, гласате за развој и напредак, јер радимо у интересу вас, интересу Београда, зато што волимо Београд!“, закључио је Ђорђевић.