Вести

Ђорђевић: Лопови тешко могу да разумеју шта је то искрено пријатељство

Мајица која је изазвала бројне различите, па и увредљиве коментаре, је пре свега, израз моје личне, симболичне подршке пријатељу, Андреју Вучићу, у борби коју сада води са болешћу, али и израз подршке председнику Александру Вучићу, за све оно што чини за Србију и за све грађане Србије, управо у складу и са поруком око које су се окупљали најумнији Срби у Српском културном клубу, рекао је члан Председништва Српске напредне странке Зоран Ђорђевић.

Не само да не видим ништа спорно у овом мом гесту, већ напротив - сматрам да је то најмање што сам могао да учиним у овом тренутку, у коме нам је преко потребно државно и национално јединство, сагласност око минимума државних и националних интереса и стварна и искрена подршка свим напорима које државно руководство, на челу са председником Александром Вучићем, улаже у то да Србија крупним корацима иде напред, на свим пољима, истиче Ђорђевић.

На увреде, подсмехе, злураде коментаре и мржњу, нарочито припадника бившег режима, не бих се обазирао овом приликом, нарочито стога што је то једино што умеју и знају и за шта су - у свом нерадништву, лењости, лоповлуку и јаловој безидејности - способности, осим можда, да и сами произведу неку мајицу, на којој би сигурно писало: "Мрзим Вучића", или, "Србија до Маурицијуса", или, "Продајем Србе и Србију", или, "Хоћу власт без избора".

Лопови, без части и морала, тешко могу да разумеју шта је то искрено пријатељство и шта лојалност и оданост пријатељима заиста значи и собом подразумева. Не разумеју, нити ће икада разумети, закључио је Ђорђевић.

 

 

 

Извор: Курир