Вести

Ђорђевић: Неистина је да је Андреј Вучић власник "Хлеб и кифле"

Неистина је да Андреј Вучић, брат председника Србије Александра Вучића, поседује хиљаде хектара земље у Војводини и картел у који спада и ланац "Хлеб и кифле", рекао је данас члан председништва Српске напредне странке и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић.

Ђорђевић је рекао да "такву глупост може да смисли само изопачен мозак и да је време да из редова опозиције престану да лажу народ".

Ђорђевић је рекао да је новинар Милован Бркић гостујући на једном Јутјуб каналу изговорио низ будалаштина на рачун Андреја Вучића, лажући да је брат председника Србије Александра Вучића купио ланац пекара "Хлеб и кифле“ за два милиона динара.

"Такву глупост могу да измисле само истомишљеници Драгана Ђиласа којима је једини посао да краду, лажу и обмањују јавност", рекао је Ђорђевић.

Такви мисле да ће гнусним лажима преварити народ и убедити их да је брат председника Србије Александра Вучића попут њих, лажов, преварант, тајкун, рекао је Ђорђевић.

"Ако мисле да ће на тај начин укаљати углед председника Србије Александра Вучића, његовог брата и породице, грдно су се преварили", рекао је Ђорђевић.

Ђорђевић је рекао да се текстовима које пласирају лажни новинари а диктира их опозиција, не долази на власт и не купују поени грађана.

"Уместо да причају лажи, могли би да понуде грађанима Србије нешто што би могло да унапреди њихов живот, али пошто им такве идеје очигледно не падају на памет, најбоље је да заћуте", рекао је Ђорђевић.

 

 

 

Извор: Танјуг