Вести

Ђукановић: По налогу таргетирају свакога

Члан Председништва Српске напредне странке Владимир Ђукановић реаговао је, гостујући на ТВ Пинк, на претње које су упућене сину председника Републике Србије Александра Вучића.

"Замислите да се неко тако нашали са децом опозиционих политичара. Имали би три недеље кампање против свих и тражила би се хапшења. Одмах би кукали како ће проћи као Ћурувија. Желе себе да представе као жртве, а заправо су они све изазвали", рекао је Ђукановић и додао:

- Ја Шкора знам дуги низ година. То је човек који се није остварио у животу и има потребу да овакве глупости изјављује како би скренуо пажњу на себе. Није фокус само он, преблем је што њега подржавају разни медији и говоре да је то критичко мишљење. Данима уназад, као да су добили исти налог, па свакога који је пружио подршку експлоатацији литијума таргетирају. Ту кампању сам преживео и ја, а тренутно су на удару Ана Брнабић, као и председник Вучић и његова породица.

Ђукановић је истакао да ће поједини чланови опозиције искористити сваку прилику да нападну председника и власт у Србији.

"Време је да се схавти о каквим се људима ради и да ће они искористити сваку могућу ситуацију да праве циркус. Они су професионални демонстранти плаћени за то. То је њихова агенда, по налогу терористичких еколошких организација", рекао је Ђукановић.

 

 

Извор: ТВ Пинк