Вести

Ђукановић: Пред Скупштином су се данас окупиле највеће кукавице

Народни посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић поручио је да су се данас пред Скупштином Србије окупиле најгоре кукавице, које су и њему добацивале уличарске увреде, те им је "са задовољством показао средњи прст".

Апсолутно је ненормално доћи на врата Скупштине и бранити улаз народним посланицима. Касније сам сазнао да је колега Маријан Ристичевић претучен. Кукавице су напале много слабијег од себе, будући да је реч о старијем човеку. Срамно је да су младићи који могу волу да ишчупају реп, у маниру идиота, имбецила и кромањонаца, напали човека, исцепали му сако и повредили му уво, рекао је Ђукановић.

Истиче да су ови људи храбри само у чопору.

Да је неко случајно кренуо да ме нападне, можда бих добио батине, и то је ок, али бих барем једном сасуо зубе у грло. Не пада ми на памет да им устукнем. Увек избегавам овакву врсту конфликта, али је овде ситуација била таква да је један кретен довео групу својих кретена и спречавао улазак посланицима у зграду, рекао је Ђукановић.

Подсећа да је он данима проглашаван за хулигана због паљења бакље на својој тераси, а да је с друге стране "гомила морона дошла, малтретирала људе и физички насрнула на човека".

Слушам на опозиционим медијима да је дошло до вербалног окршаја. Како их није срамота?! Физички су напали човека и хтели да нападну министра. Не знам где све ово води и шта Обрадовић хоће. Ако жели да се тучемо, мени не пада на памет да се не браним, а сигуран сам да би и Маријан Ристичевић изуо Обрадовића из ципела, рекао је Ђукановић.

Поручује да ће се борити да нацистичке методе никада не успеју у Србији.

 

 

Извор: Пинк/РТС