Вести

Ђукановић: Твитер има драматичан пад корисника у Србији

Све мејнстрим платфоме доживљавају стравичан пад корисника и људи прелазе на алтернативне видове информисања, рекао је народни посланик на листи "Александар Вучић - За нашу децу" и члан Председништва Српске напредне странке Владимир Ђукановић.

Ђукановић је рекао да људи све више прелазе на алтернативне видове информисања.

“Људи масовно беже са тих канала јер се ту дешава страховита цензура. Ако ниси на њиховој линији избацују те, а ако јеси онда можеш све да качиш и да кажеш. Такође, твитер има значајан пад корисника и у Србији, што ми је јако драго“, рекао је Ђукановић.

Ђукановић је рекао да је то једна злочиначка мрежа где се допушта да се свашта ради.

Истиче да је важно рећи да је твитер почео да формира вести и да су медији почели да их преузимају, тако да му је драго што сада доживљава такав пад.

“Један страховити ударац се догодио, и слободан свет је узвратио због цензуре која је почела да се догађа на твитеру“, рекао је Ђукановић.

Ђукановић је рекао да људи беже од тога, и додао да је најгора ствар која се дешава сада, а која се може и овде дешавати, а то је када вашим изјавама манипулишу и окрећу речи након чега је тешко одбранити се од тога.

“Тај метод ће се примењивати према сваком ко није на њиховој линији. То ће да раде и према Вучићу, окретаће речи, све што се говори у емисијама, на гостовањима, они ће извући три секунде и направити своју верзију“, рекао је Ђукановић.

Твитер је озбиљно злочиначка мрежа где и јесте поента да се што више испољава мржња.

“Позивам људе да напусте твитер. Јасно вам је ко су и у САД-у били највећи дародавци Бајденове кампање“, рекао је Ђукановић.

То је дубока држава, лево либерална, која диктира мишљење читавом свету, а то је у Србији опција која се окупља око Драгана Ђиласа. Истиче да они желе по сваку цену да уђу у власти, и да је то цела прича. 

“Само их интересује тамо где они нешто могу да приграбе и да дођу до неког плена, то је толико лицемерје да ја немам речи“, рекао је Ђукановић.

 

 

Извор: ТВ Пинк