Вести

Ђурић: Ђилас би да се насиљем докопа власти мимо воље народа

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке, Марко Ђурић, рекао је да Драган Ђилас жели да се домогне власти мимо воље народа за шта користи своју "медијско-политичку хоботницу", којом константно напада углед државних институција.

"Његов јасан циљ је урушавање сваког система вредности са жељом да се створе услови за његов ванинституционални повратак на власт кроз дестабилизацију политичког система", рекао је Ђурић и позвао надлежне правосудне органе да испитају порекло Ђиласове имовине као и "природу његовог политичког деловања против уставног поретка".

"Фанатични напади медија под Ђиласовом контролом и политичара с његовог платног списка", како је рекао Ђурић, не садрже никакве принципе, никакав алтернативни систем вредности, "ништа осим огољене мржње".

Ђилас прижељкује да "медијски линч којим он диригује једнога дана прерасте у прави линч", рекао је Ђурић и додао да је он и сам свестан да је његов углед код грађана безначајан и непоправљив, те да је "насиље једина шанса да се дограби власти мимо воље народа".

 

 

 

Извор: Танјуг