Вести

Ђурић: Избори 4. марта у Београду „имају национални значај“

Потпредседник Главног одбора СНС Марко Ђурић, заједно са кандидатом за одборника на листи „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“ Александром Мирковићем, обишао је домаћинства у насељу Раковица, село на Вождовцу, где су поручили да је подршка вишечланим породицама у Београду од великог значаја, јер оне представљају мотор напретка и развоја својих средина, а самим тим и Београда.

„Ми смо данас разговарали са неколико таквих породица, било је дивно видети људе који имају енергије, снаге и воље да се боре за свој град. Српска напредна странка је без сумње највећа политичка снага која окупља највећи број оних који желе да се боре за бољу будућност и Београда и Србије. Уверен сам у то да ћемо 4. марта заокружити нашу борбу за то да Београд настави да се развија брзо, динамично и снажно. Да ћемо заокружити нашу борбу да се Београд равномерно развија, јер смо ми народњачка, не само напредна странка, и верујемо у то да сви делови Београда могу на подједнак начин да се развијају“, поручио је Ђурић.

Додао је још да листу „Александар Вучић-Зато што волимо Београд!“ чине интелектуалци, који су својом подршком одлучили да се заједнички боре за развој Београда, и да ти људи неукаљаног образа, иза којих стоје велика дела, доказују да је листа број 1 најбоља понуда коју грађани имају на предстојећим изборима.

Ђурић је нагласио да Београд данас изгледа лепше и уређеније, са више десетина сређених улица, са 2,5 пута више туриста него раније, што доприноси развоју туризма у целој Србији. Закључио је да због даљег развоја економије и очувања политичке стабилности мора да се очува јединство на нивоу целе Србије, и да из тог разлога избори 4. марта у Београду „имају национални значај“.

Кандидат за одборника са листе „Александар Вучић-Зато што волимо Београд!“ Александар Мирковић подсетио је суграђане на дуг од 1,2 милијарде евра који је оставила власт предвођена Драганом Ђиласом и његовим најближим сарадником Александром Шапићем, али и на све позитивне резултате одговорне градске власти предвођене СНС.

„За разлику од Драгана Ђиласа, његовог помоћника Александра Шапића и свих осталих тајкунских представника који у овој кампањи сем мржње према Александру Вучићу, Српској напредној странци и свим оним људима који мисле другачије ништа друго нису понудили, СНС је пред грађане изашла са конкретним резултатима, који се огледају у 550 км асфалтираних улица, 396 км изграђене водоводне и канализационе мреже, али и смањењем дуга који нам је оставио Драган Ђилас за 550 милиона евра. Такође, резултат се огледа и у смањењу броја незапослених за 20.000 људи“, рекао је Мирковић.

Према Мирковићевим речима сви ови резултати говоре у ком правцу желимо као Београд да се развијамо и крећемо и јасно показују шта је одговорна политика људи које је делегирала Српска напредна странка.

„Зато 4.марта позивамо све грађане да пруже подршку листи „Александар Вучић-Зато што волимо Београд!“ и да заједно од нашег Београда наставимо да чинимо још боље и још лепше место за живот“, закључио је Мирковић.