Вести

Ђурић: Нови Сад ће наставити да се развија

Кандидат Српске напредне странке за градоначелника Новог Сада Милан Ђурић изложио је свој програм у Скупштини града и том приликом поручио да ће наставити политику развоја Новог Сада.

"Грађани су све рекли на последњим изборима. Србија се незаустављиво развија и људи то виде и сећају се како је било пре 2012. године. Тешко је заборавити када је у Новом Саду преко 30.000 људи остало без посла, а погледајте Нови Сад данас. Нека живи овај град, нека живи наша отаџбина, Нови Сад ће наставити свој развој", рекао је Ђурић.

"Настављамо да градимо објекте, пре свега школе и вртиће. Радили смо на помоћи суграђанима да своје малишане што лакше изведу на прави пут. 6389 ученика је добило решење за бесплатне ужине, деца са посебним потребама добила су новчану помоћ",  рекао је Ђурић у свом експозеу.

Ђурић је додао и да ће реализовати програме рехабилитације и боравка за ратне војне инвалиде, али и да ће се његов мандат заснивати на заштити животне средине и безбедности и здрављу Новосађана.

"Енергетски ефикасан град је нешто на чему ћемо инсистирати. Ефикасно грејање, нова топлана. Свакако да је један од најважнијих пројеката енергетска санација 120 стамбених заједница", истакао је Ђурић.

 

 

 

Извор: Танјуг