Вести

Ђурић: Обрадовић напао српски народ и Народну скупштину

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странкe Марко Ђурић упозорио је да Бошко Обрадовић и "фашистичка фаланга" Савеза за Србију нису данас напали само одређене народне посланике по имену и презимену, већ српски народ и Скупштину Србије.

"Они су напали народ Србије као носиоца суверенитета у нашој земљи, који је своје изабране представнике делегирао да га представљају у Народној скупштини, и напао је на највишу изабрану институцију демократије у Србији, а то је Народна скупштина", рекао је Ђурић.

Обрадовић је, према Ђурићевим речима, то учинио управо на дан када велики део Европе обележава победу над фашизмом, док се други део Европе спрема да сутрадан обележи победу над фашизмом, показујући нажалост да фашистичке методе деловања код појединих политичара још увек нису одбачене.

"Сасвим сигурно да јавност у Србији, српски народ и државне институције Србије јесу спремни да овој врсти политичког фашизма задају законит и одлучан ударац, ударац силе закона и ударац снаге народне воље која се показује на изборима. Уверен сам да неће дуго проћи пре него што Бошко Обрадовић силом народне воље добије коначни одговор на своје фашистичко дивљање. До тада поздрављам вас традиционалним српским поздравом: смрт фашизму", рекао је Ђурић.

 

 

Извор: Танјуг