Вести

Ђурић: Окружење Бошка Обрадовића превршило сваку меру

Окружење Бошка Обрадовића је превршило сваку меру, јер је на најодвратнији начин увредило породицу председника Александра Вучића, рекао је потпредседник Главног одбора Српске напредне странкe Марко Ђурић.

"Срамота ме је да цитирам гнусну поруку која је осванула на профилу извесног Сибина Вукадиновића, али то је вид комуникације какав у Србији и међу Србима никада није постојао, јер породица је сваком нормалном човеку светиња", навео је Ђурић поводом увреда на рачун ћерке председника Вучића, које је на твитеру објавио Вукадиновић.

Ђурић је упитао шта је ћерка председника Вучића скривила да би је вређали болесници који се фотографишу са оружјем на друштвеним мрежама, као и када ће друштво престати да у име слободе говора толерише овакве ствари?

"Багра окупљена око Бошка Обрадовића превршила је сваку меру на најодвратнији начин увредивши породицу председника Александра Вучића", навео је Ђурић.

Апеловао је на надлежне државне органе да утврде ко је "овај монструм", и да га адекватно збрину.

Ђурић је рекао да је очигледно реч о поремећеној особи, која уз то позира са оружјем, и представља сасвим јасну претњу за друштво.

 

 

 

Извор: Танјуг