Вести

Ђурић: Победа листе Српске напредне странке важно по Србију

Потпредседник СНС Марко Ђурић изјавио је да ће победа листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд!", на изборима за одборнике Скупштине Београда имати далекосежно значајне последице по целу Србију. 

Ђурић је синоћ казао да су Србија и Београд показали нови ниво политичке зрелости, а да је опозиција кажњена због "непримераног односа" према изборном политичком процесу. 

"Ово је показатељ да Србија жели да настави да иде напред вођена визијом председника Вучића и да је одговоран однос према држави наставио да окупља Србију", рекао је Ђурић.

Ђурић је оценио да то што је политика СНС "наставила да окупља Србију" најважнији резултат избора. 

"Оно што смо генерацијама сањали да се Срби сложе, почело је да се окупља око једне здраве идеје, здраве политике, а то нас обавезује да наставимо да радимо још одговорније, марљивије и увек са већим циљевима и идејама. Након ових избора сигуирно ћемо и наставити", поручио је Ђурић за Пинк.

Према његовим речима, грађани су без икакве еуфорије, рационално расуђујући, донели најбољу могућу одлуку за будућност Србије. 

"Ова победа ће имати далекосежне последице по целу Србију, без обзира на то што је Београд 26 одсто бирачког тела. Србија ће након овог наставити да се много самопоузданије да се држи и у унутрашњој и спољној, али и економској политици, да гази даље с реформама и граби даље", рекао је Ђурић.

 

 

 

 

Извор: Танјуг