Вести

Ђурић угостио учеснике "Нови Сад филм фестивала"

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић и чланица Градског већа за културу Тијана Делић угостили су учеснике "Нови Сад филм фестивала".

На пријему у Градској кући, поред Ђурића, обратили су се лауреат Фестивала за допринос развоју анимације и визуелних ефеката Зоран Перишић, као и Манву Квон председник жирија интернационалне селекције Фестивала и представник глобалног лидера у видео индустрији компаније "Busan Content Market".

"Велика ми је част да угостим учеснике "Нови Сад филм фестивала", који, иако се одржава тек други пут, већ има карактер великог и значајног, и сигуран сам да ће постати један од брендова Новог Сада. Већ имена лауреата, међу којима су Оливера Катарина, Зоран Перишић и Иштван Сабо, говоре о кредибилитету учесника фестивала и значају овог догађаја на мапи светског филма. На Фестивалу нас очекује чак седам премијера, што је такође његов велики квалитет, јер осим еснафа, води рачуна и о публици. Не чуди што је Нови Сад, као град културе, потврђен у том смислу и на европском и на светском плану, изнедрио овакав врхунски догађај", рекао је Ђурић.

 

 

 

Извор: Танјуг