Вести

Ђурић: Уз Вучића ће остати милиони грађана Србије

Потпредседник Главног добора СНС Марко Ђурић рекао је да ће уз Вучића остати милиони грађана Србије, а уз Јеремића на крају "неће остати ни Ђилас, ни Мишковић, ни страни покровитељи".

"Неизбежни суноврат и фијаско протеста иза којих стоји корумпирана политичка класа бившег режима, коју је народ већ једном отерао, је и неизбежни судњи дан за политику Вука Јеремића", рекао је Ђурић.

Јеремићева политичка апокалипса, навео је Ђурић, започела је дебаклом на изборима, наставила се разоткривањем лоповске мреже која је финансирала његово политичко деловање и лажи везано за порекло новца у његовој богатој тајкунској каси.

"Невинашце које је ''само'' било на власти тек 12 година, током којих је, о случајности, суноврат доживела и економија, и државне институције и одбрамбени потенцијали, и здравство, и просвета, и судство и државне територије", рекао је Ђурић.

"Халалио је Јеремић и Црну Гору, а и Косово, које је лажну независност прогласило током његовог мандата, а онда им се он, да великоалбанска свадба не буде без мираза, нашао и прискочио у помоћ и мишљењем Међународног суда правде да их части за наш растанак и њихов састанак", навео је Ђурић.

Ђурић каже да је у још једној ствари Јеремић омануо - уз Вучића ће остати милиони грађана Србије, од тог броја и стотине хиљада српских напредњака.

"А уз Јеремића на крају неће остати ни Ђилас, ни Мишковић, ни страни покровитељи...Уз њега ће остати презир грађана Србије, који је највећа казна и најтеже бреме", закључио је Ђурић.

 

 

 

Извор: Танјуг