Вести

Ђурић: Вешала на Теразијама вређају осећања грађана

Потпредседник Српске напредне странке и директор Канцеларије Владе Србије за КиМ Марко Ђурић оценио је да ношење вешала на протестима у Београду вређа најдубља осећања грађана и да је невероватно да неко то себи допусти.

"Вешала на Теразијама, после 1941. године, нешто је што вређа најдубља осећања свих наших грађана и невероватно је да је неко тако нешто у политичком смислу себи допусти", рекао је Ђурић.

Ђурић је нагласио да не прихвата тезу да се то у тренутку десило и да сви који су пратили протесте или били тамо знају да су вешала ношена током читаве шетње.

"Носили су их јер немају никакав политички програм, јер је то суштина њихове политичке поруке - агресија", оценио је Ђурић.

Он је поводом претњи сину председника Србије рекао да неким круговима не одговара то што Александар Вучић консолидује Србију и онда желе да његову породицу учине метом.

"Они знају ко им највише смета у Србији и мислим да те претње нису нимало наивне. Осим што су у политичком смислу недопустиве, треба да добију свој правосудни епилог", истакао је Ђурић.

 

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Прва