Вести

Фудбалер Владимир Волков постао члан СНС

Нови члан Српске напредне странке постао је наш познати фудбалер Владимир Волков, који тренутно игра за Фудбалски клуб „Рад“, а приступницу је попунио у седишту СНС у Београду, у присуству Дарка Глишића, председника Извршног одбора СНС.

„Решио сам да се учланим у Српску напредну странку јер ми се свиђа политика коју води наш председник Александар Вучић и желим да дам лични допринос развоју нашег града и наше државе. Подржавам Вучићеву политику мира, стабилности, војне неутралности и економског просперитета. Својим потписом подржао сам листу „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“, заједно са још више од 1.000 јавних личности и дајем себи за право, с'обзиром на то да сам Београђанин, да кажем да нам Београд никад није био лепши и да верујем да ће у будућности бити још уређенији“, објашњава наш познати фудбалер разлоге свог приступања СНС-у.

Владимир Волков рођен у Београду 6. јуна 1986. године, где је завршио основну и средњу школу, као и Економски факултет. Фудбалску каријеру започео је у ФК „Раднички Југопетрол“, затим је играо за „Графичар“, „Железничар“, „БСК Борча“, португалски „Портимоненсе“, као и „ОФК Београд“, молдавски ФК „Шериф Тираспољ“, београдски „Партизан“, белгијски „Мехелен“, пољски „Лех Познањ“, а тренутно игра за ФК „Рад“ из Београда.