Вести

Глишић: Доносимо најбоље одлуке за наше грађане и нашу државу

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић рекао је да ће се анализирати резултати референдума и да ће се видети ко су они који су на најбољи могући начин изнели посао око референдума, као и оне који су се оглушили јер су мислили да много боље познају и разумеју политику у Србији. 

"На унутарстраначким састанцима суочићемо мишљења, извући ћемо закључке и спремићемо се да сви заједно победимо на изборима, и да Србија наставља да се развија, да ради и да гради", рекао је Глишић.

"У Српској напредној странци свако може слободно да изнесе своје мишљење и ми одлуку о гласању на референдуму нисмо донели једногласно", рекао је Глишић.

"Тајкунска опозиција је, у гомили лажи коју износи о СНС, изрекла и лаж да код нас постоји некаква диктатура. У Српској напредној странци сви разговарамо и заједно доносимо одлуке. Ми кажемо да смо ималу расправу унутар странке око референдума, а они кажу једноумље", рекао је Глишић.

"Одређен део СНС-а је против Европске уније. Европска унија је за признавање независности Косова, док наш председник никада неће признати независност јужне српске покрајине. То би урадио Ђилас и ова фудбалска екипа која купује фудбалске клубове парама наших грађана", рекао је Глишић.

"Суштина целе приче је да је притисака било и биће их, али је битно да се доносе најбоље одуке које су у интересу наших грађана и наше државе. Опозиција жели да заборави 1000 километара изграђених ауто-путева, стотине нових фабрика, да се забораве оцене ММФ-а, Светске банке о привредном расту Србије", рекао је Глишић. 

"Рио Тинто је садашња опозиција довела у Србију и тада су их представили као вековну шансу, а онда су, само због слепе жеље да по било коју цену дођу на власт, кренули да малтретирају људе, да блокирају путеве и да говоре о загађењу животне средине", рекао је Глишић.

 

 

Извор: ТВ Хепи