Вести

Глишић: Вулетић жели да демонизује породицу председника

Од стране Владимира Вулетића извршен је још један у низу напада на председника Србије Александра Вучића као и на његову породицу, рекао је председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић.

Коментаришући нападе и клевете које је на рачун председника Србије Александра Вучића изнео бивши потпредседник ФК Партизан и професор Римског права на Правном факултету у Београду др Владимир Вулетић, Глишић је рекао да је јасно да неки људи покушавају да дођу до неког политичког поена и до грађана тако што ће демонизовати породицу председника.

"Јасно је да ти људи немају никакву политику, као ни да немају ништа конкретно да понуде грађанима Србије", рекао је Глишић.

Истиче да су се ипак, ударима о њега, одбијали као лоптица од бетон.

"Видели су да је толико чврст да му не могу ништа. Нападима на породицу покушавају да изазову бол који би сваки родитељ осетио када му неко нападне дете", рекао је Глишић и додао да је Вулетићу неко сигурно рекао да то уради.

Истиче да је ово наставак цртања мете председнику.

"Мислим да Драган Ђилас има своје мафијашко крило које користи да би радио ово што ради и угрозио безбедност Вучића. Они желе да доведу до тога да неко физички ту буде елиминисан", рекао је Глишић.

Глишић је рекао, жао му је Вулетића, јер додаје, када га слушате видите тачно о каквој се особи ради.

"Он је одбио да одговара на полиграфу и било му је лоше када је чуо питање да ли има сексуалне односе са малолетним дечацима. Није одговорио на полиграф, али је одговорио ипак јавности и показао свима нама о каквој се особи ради", рекао је Глишић.

Истиче да су његови контакти и везе више него познате.

"Лажи које товаре на леђа Данила Вучића су велике глупости. Он никада није био навијач Партизана. Они само желе да изазову некога ко има мафијашки интерес на тој трибини, да уради нешто лоше", рекао је Глишић.

Глишић је истакао да то што су рекли да је власник Рада такође је глупост.

"Јасно је да ти људи немају никакву политику, као ни да немају ништа конкретно да понуде грађанима Србије. Покушавају да дођу до неког политичког поена и до грађана тако што ће демонизовати породицу председника", рекао је Глишић.

 

 

Извор: ТВ Пинк