Вести

Гојковић: Говор мржње је нормална појава Савеза за Србију

Председница Народне скупштине прокоментарисала је хапшење маладића због претњи председнику вешалима:

То није нормално, и никада неће бити нормално, у Србији у којој сам ја рођена. Никада нећемо прихватити овакво понашање. Савез за Србију је до сада постигао да говор мржње буде нормална појава и да свако може председнику Србије да прети, да му прети да ће да му убије децу, па и да упада у кабинет председнице скупштине, рекла је Гојковић и осврнула се на напад у њеном кабинету:

Веровао ми је народ! Код Марића сам скидала капут и показивала модрице. Битно је рећи, изгледа да особа која ћути, подржава оно што јој се десило... Бошку Обрадовићу је сметало што је жељено са њим лепо да се разговара, па је вређао господина који је био лепо обучен, називао га "манекеном", секретарице моје су малтретирали, објашњавала је Гојковић.

На тему оптужнице момку који је претио председнику Александру Вучићу, Маја Гојковић је рекла:

Дечка којег су етикетирали, није уопште у Србији, он је на припремама. Ђилас је маг продавања магле, од тога је направио империју. Жао ми је што је то дете подлегло кампањи мржње према нама, који желимо да изградимо Србију да буде економски неутрална. Они сами упадају себи у јаму изјавама. Зашто се сами нису организовали и пијавили да прави нереде на протестима, тиме би добили поене. Ко њих данас представља, људи са вешалима, Двери... Таква политика треба да представља грађанску Србију?, питала се председница скупштине.

Владимир Максимовић из Новог сада, продао је фирму америчким инвеститорима за 100 милиона долара, и платио 17. 000 порез Србији, иако није требао:

Владимир је прави пример младих у Србији, свака част! То је пример који треба да шаљемо. О таквим људима траба да пишу насловне стране, наше насловне стране су посвећене Сергеју Трифуновићу и Николи Коју, који прети да ће напустити Србију уколико "његови" не дођу на власт... Уз ове простаклуке и претње које они представљају, а на изборе неће... Други део њиховог програма је подела Србије, оно што Србија упорно покушава да избегне свим силама, истакла је Маја и додала:

Они ће бојкотовати сами себе, морају постати бољи људи и да раде на себи, а не да излазе увече и да вешају људе, доживели су презир грађана. Ја нисам до сада седала у друштву финих људи који вешају председника и жене називају "проституткама и курвама". Не знам шта даље, ал ово мора да се прекине. Свако ко ово подржава, не жели добро Србији. Није било полиције на тим протестима, имали су сву слободу... Захваљујем Микију Манојловићу који је дао интервју и рекао, врло културно, да је ово бесмислено, и да глумци у политици немају шта да раде, објаснила је Гојковић.

Глумци су почели да прате светски тренд да познате личности учествују у политици. Имали смо сличан пример у Словенији, где је кандидат испао у првом кругу. Јелена А. такође продаје маглу, одлази за Косово, то су људи који нису били на насловним странама и сад желе да буду, а тврде да су аполитични.

Председник Вучић најавио је кампању у којој ће разговарати са грађанима о томе шта га тишти:

Он то и ради успешно, чита писма која му долазе, видели сте да је пре неки дан честитао 110. рођендан и труди се да буде у што већем контакту са људима.

 

 

Извор: ТВ хепи