Вести

Гојковић и Лончар пружили подршку листи СНС

Председница Скупштине Србије, Маја Гојковић, и министар здравља, Златибор Лончар, пружили су подршку листи Српске напредне странке "Александар Вучић - за нашу децу" потписима у општинском одбору на Савском венцу.

Резултати Владе Републике Србије, лични резултати председника и снага СНС довољан су разлог, према речима Гојковић, да грађани дођу и подрже листу.

"Знајући да само ова коалициона листа, коју предводи Александар Вучић, даје шансу за бољу будућност наше државе. Велико ми је задовољство што присуствујем овако великом одзиву грађана општине Савски венац, да лично својим потписом дају подршку. Избори ће бити заиста напорни и очекујемо једну борбу између политичких идеја и програма, а и различитих кандидата. Убеђена сам да ће грађани на крају гласати за неког ко је за политичку и економску стабилност, а то је странка Александра Вучића - СНС", рекла је Гојковић.

Министар здравља, Златибор Лончар, је такође исказао подршку и рекао да је ово велики дан и за Србију и за општину Савски венац.

"Показали смо да можемо да урадимо неке ствари, које други нису могли да ураде. Показали смо људима да можемо да урадимо оно што обећамо и још више. Грађани су то препознали. Наставићемо са трендом повећања плата и запослености", рекао је Лончар.

 

 

 

Извор: Танјуг