Вести

Гојковић: Ово су избори који одлучују како ће изгледати живот свих грађана

''Из Новог Сада, са митинга, упућује се смирена порука да су окупљени одлучили, и пре 2. априла, и заокружили у својим мислима и срцима број 6 име човека којем ће предати Србију у наредних пет година, да брине о нашим животима и будућности, а то је наш Александар Вучић" - истакла је Председница Скупштине Србије и чланица ГО СНС Маја Гојковић на митингу у Новом Саду.

"Нису обични избори 2.априла, већ избори који нашом оловком одлучују како ће изгледати живот свих грађана, и ту нема шале. Имамо само два избора - њих десет који су показали до 2012. шта могу, колико могу да покраду Србију, понизе је пред светом, упорно раде да нам се сва светска и европска врата затворе", рекла је Гојковић и додала:

"Нико од нас присутних овде, који воле пристојну Србију, сањају државу у којој може пристојно и лепо да се живи, неће направити грешку", поручила је она.

Указала је да су неки противници само одело променили, али и подсетила на пословицу да вук длаку мења, ћуд никако, и да једва ч екају да врате точак историје назад.

"Ми овде, без обзира на страначку припадност, вероисповест, народност, ма којој генерацији припадали, нудимо Србији кандидата који је показао као премијер колико може да учини за нашу државу", рекла је Гојковић и додала да јој, где год путује по свету, многи људи кажу да поздрави Вучића, којем треба да верујемо и који ће нас увести у ЕУ.

 

 

извор: Танјуг