Вести

Ивковић: Склепана опозиција после дебакла у Лучанима настављају са насиљем

Опозициони лидери после дебакла у Лучанима утркују се у лажима и нападима, и настављају са насиљем, измишљотинама и омаловажавањем жене, у овом случају устремили су се на  државну секретарку МУП-а Србије Дијану Хркаловић.

Склепана опозиција без идеја једино што уме је да потури лаж, јер лицемери попут Јеремића, Ђиласа и Обрадовића своју неспособност и политички фијаско морају нечим да оправдају. Дијана Хркаловић је запослена у Министарству унутрашњих послова и потпуно је природно да буде у полицијској станици. Поставља се питање шта је Бошко Обрадовић са својих 30 јуришника радио у полицијској станици и да ли је имао намеру да изазове хаос? Грађани су на срећу имали прилику да у срамотном видео снимку виде каубојски упад и сав примитивизам Бошка Обрадовића, додуше већ доказаног насилника и женомрсца, који је готово пола сата  понижавао и вређао државну секретарку и полицијске службенике, и онемогућавао их да раде свој полицијски посао по налогу тужилаштва и у складу са законом.

Вук Јеремић је додуше из прикрајка посматрао специјално осмишљену операцију неконтролисаних излива агресије, његових партнера из Двери, који њему и Ђиласу служе за манипулацију и изазивање тензија.

Јеремић се не либи да жену, без иједног доказа блати и назива мафијашицом зато што је у тренерци, на свом радном месту и то човек чији су пријатељи и пословни партнери предмет међународних истрага, човек који је злоупотребљавао државну касу за егзотичне дестинације, човек којег у Приштини величају као једног од најзаслужнијих  за ударање  темеља независности тзв. Косова.

Разумем бол због силних губитака и ваше неспособности, али да вас подсетим,  с прашином коју подижете само покривате своју голотињу.  Александар Вучић и Српска напредна странка су убедљиви победници и ових избора.