Вести

Јованов: Група присталица бившег режима вређа свакога ко не мисли као они

Наш познати песник и академик Матија Бећковић, нашао се на мети најбруталнијих напада, увреда и клевета, јер је председнику Републике Србије Александру Вучићу уручио плакету за најплеменитији подвиг године, коју је Вучић примио у име Републике Србије.

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов истиче да су "различити људи који су били вређани у претходном периоду, али су све време исти они који вређају".

"То је група екстремних присталица политике бившег режима који вређају свакога ко се не придружује хорском урлању, пљувању и вређању свакога ко не мисли као они. То је процес који смо имали прилику да видимо и у случајевима Микија Манојловића, Ненада Јездића, Борислава Пекића. Ти људи немају граница и не могу да увиде да том њиховом екстремистичком лудилу нормалан и пристојан свет не жели да се придружи, ма колико они били гласни и пљували и вређали све који не мисле као они", рекао је Јованов, и додао:

"Ми у Српској напредној странци сматрамо да политика треба да се води аргументима, супротстављањем различитих ставова. С друге стране ови људи који су очигледно решили да се додворе овој твитер елити немају други начин комуникације осим да вређају свакога ко није на њиховој страни или за кога процене да је напустио њихову страну", закључио је Јованов.

 

 

 

Извор: Ало