Вести

Јованов и Дачић: Србија стабилна само ако Вучић победи

Председник СПС Ивица Дачић и потпредседник СНС Миленко Јованов посетили су данас Шабац и у разговору са грађанима поручили да је важно да Србија у наредном периоду води политику која ће од ње створити јаку, поштовану и стабилну земљу, а да Србија може да буде стабилна само ако Александар Вучић победи на изборима.

Потпредседник СНС Миленко Јованов рекао је да је Вучић човек који има резултате, за разлику од свих других који немају резултате и програм.

"Ни идеју шта би радили да сутра, не дај боже, дођу у прилику да воде Србију", рекао је Јованов.

Вучић је, додао је Јованов, човек који је Србију спасао банкрота, отворио 55 фабрика, 130.000 радних места и 138 километара новог аутопута, створио Србији пријатеље "на истоку, западу и на северу и југу".

"Зато је важно да га подржимо и јасно и гласно кажемо да желимо Александра Вучића на челу Србије, да се пут развоја и стабилности Србије настави и да Србија буде оно што је некад била, добра, поштована и успешна земља", рекао је Јованов.

"Веома је важно да Србија у наредном периоду води политику која ће створити једну јаку и поштовану земљу која ће имати снаге да одбрани националне и државне интересе, да спроводи економске реформе. Србија може да буде јака само колико је стабилна, а може да буде стабилна само уколико Вучић победи на изборима", поручио је Дачић.

Свака друга опција је опција деструкције, пометње или завитлавања државе, рекао је Дачић.

Он је поновио да је СПС донела одлуку да подржи Вучића као заједничког кандидата, те да нема страначких разлика између СНС и СПС у том смислу, већ заједно наступају јер сматрају да је то у најбољем интересу Србије.

Дачић је позвао све чланове СПС и оне који су желели да гласају за њега, да гласају за Вучића, јер је то, како је рекао, глас за СПС, али и глас за будућност Србије.