Вести

Јованов: Мариника, ничија глава неће пасти због политике

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов поручује да неће бити крви, те да ничија глава неће пасти због политике, а власт ће се, како је рекао, и даље добијати и губити на изборима, "ма шта причали Ђиласова радница и њен газда".

Међутим, важно је да људи обрате пажњу на ових неколико ствари које је изговорила.

Прво, Мариника Тепић каже како ће страдати нечији "отац, син и брат". Дакле, ни она, ни Ђилас, не мисле да у те крваве сукобе које призивају воде своје очеве, браћу и синове, него туђе, нечије. Њихове ће да склоне негде на безбедно, а ове мање вредне ће да пошаљу да страдају, да би Мариника и Ђилас дошли на власт.

Друго, она нема никакав проблем с тим што би ти људи страдали, него би јој само био проблем да она, Ђилас и екипа нису, као, покушали да воде некакав дијалог, сматра Јованов.

Додаје да је ово један потпуно изопачен начин размишљања, једног "монструма, толико жељног власти да нема никакав проблем да на ту власт дође преко лешева "очева, браће и синова" других људи".

Добро је да народ у Србији види о каквим се људима ради и да су крв и лешеви оно што нуде грађанима Србије.

Ми у Српској напредној странци сматрамо да ничији отац, брат и син не треба и не сме да страда због политике. Ми нећемо ничију децу у сандуцима. А грађани Србије треба да буду мирни, јер Србија је довољно озбиљна да спречи да овакве монструозне конструкције постану реалност, закључио је Јованов.

 

 

 

Извор: Курир