Вести

Јованов: Подршка Вучићу значи слободну и стабилну Србију

Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов данас је међу првима у Градском одбору СНС у Кикинди потписом подржао кандидатуру лидера напредњака и премијера Александра Вучића за председника Србије, уз напомену да је то потпис за стабилну и слободну Србију.

- Ово је избор између Александра Вучића, који жели подршку грађана Србије за наставак политике стабилности и економског развоја и свих осталих, уједињених у мржњи према њему, уједињених у жељи да Србију врате у прошлост, али уједињених и у томе да за себе и не траже подршку народа, него подршку споља, како би остварили оно што су очигледно наумили, а то је да у Србији направе оно што се дешава у Македонији, или Украјини. Зато је веома важно да им убедљиво покажемо да им нећемо дозволити да остваре своје намере - рекао је Миленко Јованов.

Он каже да су као противкандидати углавном на окупу сви они који су уништавали Србију, поделили 400.000 отказа и довели државу на корак од банкрота.

- Показали су већ да осим штете не знају ништа друго да направе, зашто бисмо им давали поново шансу да нас упропасте?! На конкретне резултате које је постигао Александар Вучић, његови противкандидати Јанковић, Јеремић, Радуловић и њима слични, одговарају мржњом. Немају никакав план, никакав програм, само мржњу и жељу да опет дођу на власт, да опет пљачкају и богате се, док Србија пропада - истиче Јованов.

И велики број Новосађана данас је у реду чекао испред седишта СНС, као и на још осам места у приградским насељима, како би такође својм потписима подржали кандидатуру Александра Вучића.

Потпредседник странке и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је рекао да је и ово доказ да Новосађани у огромној већини подржавају политику коју води актуелни премијер.

- Очекујемо заиста неизвесну утакмицу на председничким изборима, али ја ипак верујем у победу Александра Вучића - рекао је Вучевић.

 

 

извор: Информер