Вести

Јованов: Политички програм опозиције вређање и насиље

Потпредседник Главног одбора СНС Миленко Јованов данас је у оквиру кампање за локалне изборе у Кули, заказане за 16. децембар, разговарао са младима, као и са симпатизерима странке у том месту и поручио им да све што се ради данас у Србији, ради се због младих људи, будућности ове земље и генерација које долазе.

За разлику од опозиције, рекао је Јованов, чији је једини политички програм насиље и увреде.

„Јуче је нападнута наша кандидаткиња за одборницу у Лучанима. Испребијали су жену, псовали је, претили јој, а нико није чуо да је неко од њих то осудио“, рекао је Јованов.

Он је додао да такође ништа нису рекли на најодвратније вређање Маје Гојковић, а церекају се и смешкају када неко вређа Вучићеву породицу.

„Нема члана породице Александра Вучића кога нису провлачили кроз блато и кога нису вређали. И пошто немају ни политику, ни резултате, Ђилас, Јеремић и Обрадовић нуде мржњу и главна им је потреба да задовоље оне Твитер – психопате и добију од њих одобравање“, рекао је Јованов.

Према његовим речима, у Кули су јуначки побегли са мегдана.

„Е, то је њихова порука Куљанима. Они вам поручују да их је за вас баш брига. Нисте ви за њих довољно битни да се покрену из топлих врачарских станова и дођу овде да са вама разговарају“, рекао је Јованов.

Он је у Кули још једном поставио питање како је Драган Ђилас својим фирмама за само девет година власти наместио пет стотина милиона евра промета, а да у то време ни чачкалицу није произвео.

 

 

 

извор: Танјуг