Вести

Јованов: Тепић потврдила да је Вучић незаконито прислушкиван

Пoтпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов реаговао на изјаву потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић, која је покушала да оправда чињеницу да је председник Србије Александар Вучић незаконито прислушкиван.

Јованов је рекао да је Мариника Тепић постала политички камиказа, као и да "не постоји нико на српској политичкој сцени ко се толико пута јавно избламирао театралним изношењем лажи, полуистина, трачева и наклапања."

Уместо бомбастичних најава, заправо је потврдила да је Вучић незаконито прислушкиван. Најављивала је доказе да је Вучић разговарао са криминалцима, а показала да је разговарао са Мишом Вацићем! Е, сада, овде се постављају и нека питања. Прво, да ли је Мариника наступила као портпарол оних који су организовали и спровели незаконито прислушкивање председника Вучића и његове породице, као Ђиласов портпарол, код кога је и запослена, или је то једно те исто. Друго, вођена којим мотивом она релативизује и оправдава незаконито прислушкивање председника Вучића и његове породице и да ли је њен наступ део политичке подршке структурама које су то организовале, рекао је Јованов.

Јованов је рекао да су се та питања сама наметнула након конференције Маринике Тепић, и да би било веома важно да се до одговора на њих што пре дође.

 

 

 

Извор: Новости