Вести

Јованов: Великом излазношћу до легитимитета

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов, оценио је да изјава председника СНС Александра Вучића како ће се све опозиционе странке ујединити након избора ако буду имале прилику да тако освоје власт, нису намењене мобилизацији чланства, већ реална могућност.

Он је подсетио да је оваквих постизборних опозиционих обједињавања већ било, уз подршку страног фактора, те да би се таква ситуација могла поновити, као и да су сукоби у опозицији више медијског него реалног карактера. Јованов је појаснио да се ту, пре свега, мисли на странке које су потекле из ДС.

На питање, одговара ли СНС-у велика излазност бирача у Београду, он је одговорио да се не баве том врстом калкулација и да је циљ Српске напредне странке, на сваким изборима, да им што више грађана својим гласом да легитимитет као градској власти пред којом су велики и важни послови за Београд.

Он је истакао да је важност ових избора у томе да се настави досадашњи континуитет започетих промена и реформи, а да би се губљењем тога Србија за кратко време вратила корак уназад.

 

 

 

извор: ртв.рс