Вести

Јовичић: Алексић је стручњак за измишљене афере

Данашња изјава Мирослава Алексића, функционера странке у којој је Вук Јеремић председник, а он његов заменик, секретар, портпарол и чланство, превазилази све досадашње глупости и лажи које је овај “стручњак” за измишљене афере изрекао, рекао је члан Председништва Српске напредне странке Александар Јовичић.

Алексићу не одговара што у Србију долазе страни инвеститори и сада одједном због тога што светске компаније отварају фабрике и људи се запошљавају, Србија постаје “неоколонија”. Kада је он као председник општине Трстеник покушавао да за будзашто прода највећу наменску производњу, да би са својим тадашњим газдама из секте Г17 плус напунили своје џепове и рачуне, тада су то били “мудри пословни потези”.

Срамота је што Алексић и његов нови газда Вук Јеремић на овај начин понижавају грађане Србије и вређају интелигенцију поштеним радницима и вредним српским сељацима. Нису наши радници и сељаци заборавили да сте им ви уништили више од 500 фабрика, да сте својим тајкунским пајтосима у бесцење дали најбоље оранице, фарме и пољопривредне комбинате. Зато су вас отерали и не желе више да имају посла са вама. То је требало да вам буде јасно на изборима од 2012. до 2020. Александар Вучић добио је подршку 70 одсто грађана Србије. Подршку и поверење, јер му људи верују и то чине са разлогом. Србија коју води Александар Вучић била је захваљујући вама на коленима. Он је подигао из пепела који је за вама остао и грађани су изабрали да верују ономе ко им је направио ауто-путеве, обезбедио посао и пристојан живот, ономе ко брине о свој деци Србије као да су његова.

Зато се помирите да сте ви духови ружне прошлости коју на жалост не можемо да заборавимо и нећемо да опростимо.

 

 

 

Извор: Танјуг