Вести

Јовичић: Ђиласа ће памтити по највећем деспотизму и корупцији

Члан Председништва Српске напредне странке Александар Јовичић изјавио је да председник Странке слободе и правде Драган Ђилас даје себи за право да прогнозира када ће доћи до смене власти у Србији, а реч је о човеку који ће остати упамћен код грађана по највећем деспотизму и корупцији.

Јовичић је рекао да је Ђилас остао упамћен као градоначелник који је највише задужио Београђане у новијој политичкој историји.

Навео је да је Ђилас родоначелник ријалити програма у Србији и да му такви формати нису сметали док је "згртао богатство на њима", а да сада "крајње лицемерно" ријалити програме приписује председнику Србије Александру Вучићу, а сви знају да није Вучић градио кућу Великог брата на државном земљишту.

"Исто тако, РТС му је био добар док је пљачкао милионе продајући секунде по цени коју он одреди, а сада његови хулигани по његовој наредби моторним тестерама јуришају на тај исти РТС", рекао је Јовичић и додао да је срамно и лицемерно да Ђилас прича о слободи медија и оптужује СНС и Александра Вучића за цензуру.

Навео је да Ђилас по сваку цену жели да опет дође на власт јер хоће да "очерупа" буџет града Београда, који је, истиче Јовичић, домаћинским руковођењем опет пун.

 

 

 

Извор: Танјуг