Вести

Катастрофални резултати рада Владе Србије

Влада Србије се у претходне три године задужила за више од 4 милијарде евра, при томе нам се буџетски дефицит повећавао из године у годину, без посла је сваке године остајао процентуално све већи број људи, а индустријска производња из месеца у месец је падала, то је карактеристично и за последња три месеца, где је пад индустријске производње 1,2, 1,7 и 1,8%, дакле, кад смо довели индустрију на најниже могуће гране, индустрија је пала додатнo. Све оно што је Влада чинила додатно је разарано и додатно уништавано.

Потрошачка корпа - само јануар 2009. и јануар 2011. године, потрошачка корпа састављена од 6 артикала: брашна, меса, кромпира, шећера, уља и млека је увећана за 31%, цене тих артикала јесу за 31% увећане, примања грађана не само да нису реално, већ номинално су мања него у том периоду и данас Србија по својим платама у региону може да се пореди, не да предњачи, само са Албанијом, при томе не може да се пореди са Албанијом зато што у Албанији имате много већи број дознака и много већи прилив новца из иностранства, него што је тај прилив новца у Србији.

Влада Србије није завршила ниједан започети инфраструктурни пројекат. Реконструкцијом Владе настао је још већи хаос него што је био, за сваки став који су урадили Европска комисија је углавном ударала пацке, од реформе правосуђа, лажне либерализације цена нафтних деривата, о корупцији, о стању у медијима да и не говорим.

Дакле, Влада Србије је у претходне три године показала сву неспособност, нестручност, партијску некохерентност и жељу за стицањем што већих личних и партијских привилегија и моћи. Зато Мирку Цветковићу саопштавамо да то, што терају страх од себе Борис Тадић, Вук Јеремић, Драган Ђилас и он им неће помоћи и ако су већ толико сигурни, а причају нам да све време раде, а једино што раде то је да плаше грађане Србије својом новом победом, обавештавамо их да би било добро да те изборе распишу што пре, па да видим кад ће да победе и не да их расписују у два или три наврата, него све одједном, пошто су говорили да су много новца трошили, трошили бисмо много новца за  два или три  изборна циклуса, дајте све у један дан и све у једном дану да их почистимо на свим нивоима и да то завршимо. Зато што ова Влада и ове странке су углавном странке прошлости и странке које немају политичку будућност озбиљну у Србији и странке које сасвим сигурно после избора неће владати, а позивамо режим да више не прети никоме у опозицији, да више не прети никоме ни у Српској напредној странци и да више не говоре именом и презименом ко не сме да победи, како не сме да победи, да ли овај Томислав сме, онај Александар не сме или овакав може, онакав не може, овај један се смрзо, овај други се укочио од врућине, овај трећи од ветра, уколико би неки други победио нека не брину шта год да буде- биће много боље стање у Србији него што је за време њихове владавине.

Дакле, Мирко Цветковић народским речником боље да ћути и да не изговара глупости, да се не би анализирао рад Владе, а мораће да се анализира, и нека не прети и не плаши људе који желе промене, који желе поштенију, другачију и бољу власт.

Изволите, ако имате неко питање?

Ми ћемо сутра освештати наше просторије, па вас позивамо све сутра у 1 сат да дођете код нас. Обратиће вам се Томислав Николић, сигуран сам да ће му то бити једна од тема.