Вести

Кисић: Грађани добро знају ко ради за њих

Министарка за бригу о породици и демографију и чланица Председништва Српске напредне странке Дарија Кисић рекла је да, када политика представника опозиције на изборима доживи тежак пораз и када им је јасно да их грађани неће, они почну да се служе лажима, клеветама, као и нападима на породицу и децу.

Кисић је, реагујући на нове текстове објављење у појединим медијима, који, према њеним речима, "брутално ударају на брата председника Александра Вучића", навела да ће на тај начин тешко променити нешто.

"Грађани вас неће и време је то да прихватите, јер грађани добро знају ко ради за њих, за њихову децу и будућност свих нас", поручила је Кисић.

Навела је да када немају јасну политику и идеје како да Србија иде напред, буде снажна и јака, а грађани још боље живе, када њихова политика на изборима доживи тежак пораз и када им је јасно да их грађани неће, онда се служе оним у чему су, према њеним речима, најбољи, а то су лажи, клевете, безочни напади на породицу, децу.

"Ми ћемо за то време, на челу са председником Вучићем, да радимо, да градимо, да свим снагама идемо напред, јер је то Србија будућности. Србија која ће својим грађанима обезбедити веће плате и пензије, нове путеве и мостове, нове фабрике и радна места, болнице, школе, вртиће", истакла је Кисић.

 

 

 

Извор: Танјуг