Вести

Кисић: Реновирање вртића пример одговорног односа према деци

Министарка за бригу о породици и демографију у Влади Републике Србије Дарија Кисић посетила је у Бабушници вртић "Дечија радост", у коме борави око 150 деце и у потпуности је реновиран после 45 година.

Министарка Кисић истакла је да је реновирање тог вртића прави пример одговорног односа према деци, која сада имају потпуно нове и савремене услове за боравак.

Министарка Кисић навела је да су све активности које спроводи општина Бабушница у циљу подршке породицама и деци дале добре резултате, јер је ово једна од ретких девастираних општина у којој је у последње две године дошло до повећања броја новорођене деце.

Министарка Кисић истакла је да нема веће среће од тога када деци измамите осмехе и радост, када им обезбедите све услове за лепо детињство. 

"То је циљ свих наших активности. Све што радимо и градимо је за нашу децу, која су највећи мотив за реализацију свих пројеката", рекла је министарка Кисић. 

Министарка Кисић у селу Драгинац у овој општини посетила је вишечлану породицу Михајловић, а породице попут ове су, како је нагласила, право богатство Србије.

Према њеним речима, циљ државе је да се у сваком делу Србије рађа што више деце и да имамо још много оваквих породица.

 

 

 

Извор: Танјуг