Вести

Kрајновић: СНС ће се борити да Србија остане стабилна земља

Kандидаткиња за народну посланицу на листи "Александар Вучић - За нашу децу", Маријана Kрајновић, изјавила је да ће се Српска напредна странка борити да Србија остане стабилна земља у којој ће млади моћи безбрижно да планирају своју будућност.

Kрајновић је истакла да је захвална на прилици да представља Српску напредну странку чији је члан већ 11 година, наводећи да листу чине млади и успешни људи, али и они са искуством.

"На нашој листи "Александар Вучић - За нашу децу" има много младих лица, и то је једна нова енергија. Реч је о високообразованим младим људима. Чак 41 особа са Академије младих лидера је на листи, 40 одсто чине жене, а сви заједно смо посвећени да се боримо за бољу будућност грађана Србије", поручила је Kрајновић.

Крајновић је рекла да је Српска напредна странка много тога урадила за земљу, наводећи да су изграђене болнице, школе, путеви, повећане су плате и пензије које и даље континуирано расту. Данас је, како је Крајновић рекла, просечна плата 515 евра, а циљ је да до 2025. године она достигне износ од 900 евра.

"У пројекат Србија 2020-2025 је уложено 14 милијарди евра. Мени као младој особи је важно то што је 600 милиона евра одвојено за инвестирање у образовање младих и дигитализацију, а 700 милиона евра је уложено у изградњу станова за младе брачне парове и за повећање наталитета", нагласила је Kрајновић.

 

 

Извор: Танјуг