Вести

Кубуровић Кисић: Најоштрије осуђујем говор и изливе мржње Срђана Нога

Најоштрије осуђујем говор и изливе мржње бившег народног посланика и некадашње перјанице опозиционог блока Срђана Нога, који је наставио са бруталним нападима на председника Александра Вучића и његову децу, рекла је чланица Председништва Српске напредне странке Нела Кубуровић Кисић.

Сваки нормалан човек ће се запитати какав морални и политички монструм неко треба да буде, када се служи нечијом децом, и покушава да се мржњом обрачуна са неистомишљеницима.

Свако може и треба да се бори за своју политику и идеологију, али то се чини идејама, радом и резултатима. Ово је само још један у низу доказа да данашња опозиција апсолутно нема шта да пружи и предложи грађанима Србије, сем насиља на улицама, насиља у институцијама, и као што видимо насиља у медијима.

Колика је њихова слабост и колико је велики њихов очај, управо говори и то да не презају ни од чега, па чак и од напада на породицу и децу, што свима треба да буде свето и нешто у шта се не дира, без обзира на политичке несугласице.

Зато верујем да ће надлежни органи преиспитати да ли у оваквом понашању постоје елементи кривичног дела, јер без сумње доводе у потенцијалну опасност и угрожавају безбедност председника и чланова његове породице.

 

 

 

Извор: Танјуг