Вести

Kубуровић: Монструозне поруке криминалних и болесних умова

Монструозне поруке припадника Обрадовићевог, Ђиласовог и Јеремићевог клана говоре само колика мржња и зло долази из њихових криминалних и болесних умова, изјавила је чланица Председништва Српске напредне странке Нела Kубуровић.

"Позив на силовање малолетне девојчице, без обзира чија је то ћерка, није само за осуду свих нормалних људи, него аларм надлежним институцијама да се ради о врло опасном и болесном човеку", рекла је Kубуровић поводом увреда на рачун Вучићеве ћерке које је на твитеру објавио Сибин Вукадиновић.

Kубуровић је рекла да је ово још само један у низу скандалозних и опасних претњи које се упућују председнику Александру Вучићу и његовој најближој породици од оних који, како наводи, сваким даном све више показују за какву Србију се залажу - криминала, силоватеља и мржње.

"А порука таквима је само једна: стидите се! Стидите се својих срамних и одвратних речи и поступака, јер не постоји оправдање или изговор за речи које су данас написане", навела је Kубуровић.

Поручила је да грађани Србије добро виде ко је шта у њиховој држави, ко се бори за нормалан живот и бољу будућност наше деце, и ко неће дозволити да Србију поново окупирају политички фашисти и тајкуни.

 

 

 

Извор: Танјуг