Вести

Кубуровић: Насиље и мржња једини програм Савеза за Србију

Чланица Председништва Српске напредне странке (СНС) Нела Кубуровић изјавила је да су лидери опозиционог Савеза за Србију још једном показали да су насиље, увреде и мржња према сопственом народу једини програм који могу да понуде грађанима и истакла да СНС и Влада Србије неће дозволити да Србија поново постане земља страха.

"Таман кад су сви помислили да су дотакли дно, предводници ''савеза силеџија'' Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и осталих поново су показали да могу још ниже и још горе. Вођење политике ''вешала на Теразијама'' заједно с позивом на линч сина председника државе, нешто је што мора да буде осуђено од целог друштва", рекла је Кубуровић.

Кубуровић наводи да је срамно што се један од најстрашнијих догађаја у новијој историји, вешање Срба, родољуба од стране нациста на Теразијама, користи данас да би се застрашили политички неистомишљеници.

"Уколико неко мисли да ће Србија поново да постане земља страха у којој је нормално да се прети убиством члановима било чије породице, а камоли председника државе, у којој се убијају премијери, а неко ко нема исто мишљење прогони и застрашује, много се преварио, јер се то неће догодити", навела је Кубуровић.

Кубуровић је додала да Влада Србије и Српска напредна странка, као окосница те владе, неће дозволити да се тако нешто догоди и да ће наставити да воде политику мира, компромиса, чија ће идеја водиља увек бити бољи живот грађана, а не вешала и оружје у рукама.

 

 

 

Извор: Танјуг