Вести

Маловић: Само политички лешинари у кољачима могу да траже спас

Само политички лешинари који су опљачкали и разарали Србију попут Ђиласа, Тадића и њихових патрљака Обрадовића, Јеремића, Лутовца и покрета педофила снажно подржани од стране њихових тајкунских медија у највећим мафијашким кољачима могу да траже спас за опстанак на политичкој сцени, рекла је чланица Председништва Српске напредне странке Владанка Маловић.

Свака помисао да та опскурна скупина има бар мало политичке свести и разума данас је пала у воду чињеницом да окорелог криминалца и његову криминалну групу који су сакатили и млели људе представљају као релевантну господу ширећи њихове лажи. Сама чињеница да изјаве кољача и убица цитирају и даље разрађују само да би председника Александра Вучића и његову породицу сатанизовали јер му нормалном, демократском, политичком борбом не могу ништа представља нови ниво дна.

Ако се неко питао зашто о Ђиласу, Тадићу, Обрадовићу, Јеремићу и сличнима народ Србије мисли све најгоре најбоље показује данашњи дан – њима је чак екипа монструма која мучи, сакати, меље људе савршен коалициони партнер у борби против Вучића само да би дошли на власт.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА