Вести

Марковић: Једини циљ Јанковића да нападне Вучића и СНС

Члан Главног одбора СНС и Народни посланик на листи "Александар Вучић - За нашу децу", Александар Марковић, изјавио је да бивши Заштитник грађана и, како каже, "политички пензионер" Саша Јанковић, вероватно опет из неке хотелске собе, поново пише ауторске текстове са једним јединим циљем - да нападне председника Србије Александра Вучића и СНС.

Марковић указује да човек који је подржавао пријем лажне државе Kосово у Интерпол говори Вучићу да је „гурнуо Србију на погрешну страну историје”. "Човек који подржава независно Kосово и који каже да не би спречавао Kосово у демократском развоју и чланству у свим међународним организацијама, усуђује се да говори о председнику Вучићу који се свим силама бори за Kосово и српски народ на Kосову и Метохији", истакао је Марковић.

Марковић је навео да је, за разлику од Јанковића, Јеремића, Ђиласа и Тадића, у чије је време тзв. Kосово прогласило независност, који су поставили границе на Јарињу и Брњаку, Вучић државник који је одговорном и мудром политиком вратио тему Kосова на сто и који се и данас бори за добробит нашег народа на KиМ.

Марковић указује да је Јанковићу стало само до сопствених интереса и истиче да је ноторна лаж тврдња Јанковића да се унутар Српске напредне странке праве поделе и да има „пукотина”.

"Једини циљ Српске напредне странке и Александра Вучића јесте добробит и бољи живот грађана Србије.", нагласио је Марковић.

 

 

Извор: Танјуг