Вести

Марковић: Разоткривена Ђиласова обмана да ће бојкотовати изборе

Члан Главног одбора Српске напредне странке и Народни посланик Александар Марковић поручио је члановима странке да ће избори бити веома тешки и да не наседају на причу да ће део опозиције бојкотовати изборе.

"Сад је јасно да неће бити бојкота, да Ђилас неће бојкотовати. Имамо посла са разним тајкунима који имају много новца који су зарадили пљачкајући Србију и који ће тај новац употребити у овој кампањи против Александра Вучића и СНС", рекао је Марковић.

Марковић је данас тврдио да иза организације 1 од 5 милиона, која је најавила излазак на изборе, стоји Драган Ђилас.

"Јако је важно да грађани знају да постоје два Драгана Ђиласа. Један стоји на челу Савеза за Србију и залаже се за бојкот, а други стоји иза организације 1 од 5 милиона која ће изаћи на изборе", рекао је Марковић.

Марковић тврди да је свима јасно да идеја бојкота не постоји и да Ђилас неће бојкотовати изборе, те да је успео да "насамари" цео Савез за Србију.

"Месецима их је лагао и наговарао на бојкот избора, а онда је извукао из рукава своје омладинце из 1 од 5 милиона и одлучио да се на тај начин појави на изборима", рекао је Марковић.

Марковић је оценио да Ђилас, како је рекао, ради "бифуркацију".

"Знало се и раније да Ђилас финансира те протесте, да даје сву логистику, озвучење, камион и све остало. Е сад, кад се разоткрила ова Ђиласова превара, биће занимљиво видети реакције осталих из тог несрећног Савеза за Србију", рекао је Марковић.

Посебно је занимљиво како ће Ђилас објаснити осталим странкама СзС на који начин ће се финансирати странке које због бојкота неће бити парламентарне па неће моћи да рачунају на новац из буџета.

"Вероватно је и коначна идеја да Ђилас сутра покупује све те странке и да буде велики газда у тој целој причи", рекао је Марковић.

 

 

Извор: Танјуг/РТС